Facebook cont nou. Creați

Creați

facebook cont nou

Cum asi putea sa-l deblochez,sau macar sa recuperez datele,fotografiile,mesajele si persoanele care-i aveam in lista de prieteni. Eu am 25 de conturi dar sunt programator. Dacă activezi aprobările de conectare, ți se va cere să introduci un cod special de securitate de fiecare dată când accesezi contul de Facebook de pe un computer sau un telefon mobil nou. Încerc să-i fac fiicei mele pagină de Facebook și nu reușesc. Sunt curios care este operatorul ce iti ofera serviciul de internet si faptul daca dispui de ip dinamic. Parola Când creați o nouă parolă, asigurați-vă că conţine cel puțin 6 caractere. Eu inca nu am terminat de facut pagina de facebook , dar acolo undeva spune sa imi bag numarul de telefon , l-am bagat , dar apoi spune ca voi primi in curand la numaraul acela de telefon un cod si spune sa astept cel putin 5 minute pt primi acel cod.

Next

Cum sa faci cont gratis pe Filelist

facebook cont nou

Parola este bine să fie în acelaşi timp uşor de reţinut pentru a o vă amintiți, dar dificil pentru altcineva de ghicit. Notaţi-vă parola într-un caiet, un document, sau pe calculator ântr-o zonă în care nu au alte persoane acces, pentru cazul în care o uitaţi. Acum nu-mi mai accepta acel nr. Dacă ai respectat această regulă și totuși nu poți crea un cont nou pe Facebook, spune detalii, de ce anume nu îl poți crea, apare un mesaj de eroare, ce spune în acel mesaj? Așadar, dacă ai la îndemână tot ce îți trebuie, respectiv adresa de email și telefonul cu a cărui număr vrei să-ți confirmi existența, accesează și efectuează înscrierea. Contul lui este pe numele Gyorgyjakab Gyorgy si eu as dori sa sa imi creez un cont pe numele meu, Gyorgyjakab Maria.

Next

Cum sa faci cont gratis pe Filelist

facebook cont nou

Exista si alta posibilitate sa-mi fac cont? Încearcă să te loghezi cu alt browser, curăță cache-ul la cel cu pricina. Anunță-mă prin e-mail despre articolele noi. În acesta, dacă unul dintre prietenii tăi de are în agendă cu adresa de email pe care ai folosit-o la înscriere, ți se va sugera să-i adaugi în lista de prieteni. Cumva ți s-a blocat tasta CapsLock, sau îți este lene să apeși pe ea la început de propoziție? Am asteptat chiar mai mult si nu imi apara nimic. Dacă nu reușești în felul ăsta, trimite-mi link către pagina ta și pagina soției să mă uit și eu peste ele, și să pot să înțeleg mai bine problema. Este de preferat sa incerci sa trimiti aceasta sesizare ori sesizarile viitoare in limba engleza,explicand totul intr-un mod coerent,ce anume s-a intamplat,ce suspectezi,ce doresti sa faci mai departe…anume sa deblochezi accesul la respectivul cont,toate acestea facandu-le dupa un cont secundar ori de pe contul unui prieten. Veţi primi un e-mail de la Facebook, sau un mesaj text pe telefonul mobil, pentru a vă ajuta să confirmați contul.

Next

Creați

facebook cont nou

Lasă un răspuns Adresa ta de email nu va fi publicată. Atunci cand are impresia ca a gasit un calculator infestat cu virusi, nu mai permite accesul in cont cu dispozitivul respectiv pana cand nu este descarcat un program al lor special pentru verificarea contra virusilor. Dacă dorești să faci acest lucru, apasă butonul Adaugă din dreptul prietenului pe care dorești să-l adaugi în lista ta, apoi, când i-ai adăugat pe toți, apasă butonul Continuare. Pagina lui intra direct pe acest calculator, care acum este al meu… Cum ar trebui sa procedam? De ce ai nevoie pentru a-ți crea un cont pe Facebook Pentru crearea unui cont pe Facebook vei avea nevoie de o adresă de email sau de un număr de telefon cu să confirmi că ești o ființa umană cu mâini, cap și picioare, nicidecum un roboțel virtual, dar care îți vor fi de ajutor și pentru a recupera parola de acces la cont mai târziu, dacă o vei uita. Dacă nu vedeți formularul, faceți clic pe Înscrie-te, apoi completați formularul.

Next

facebook cont nou creaza

facebook cont nou

Nu va trebui să introduci un cod când te conectezi la oricare dintre aceste dispozitive recunoscute. E legal sa ma oblige sa dau telefonul? Poti solicita schimbarea adresei ip direct la operator ori poti schimba tu singur adresa ip daca utilizezi un router prin simpla repornire a acestuia,alocandu-se in mod automat unul nou. Dacă nu recunoști niciuna dintre persoanele ce ți-au fost recomandate, sau dacă nu vrei să adaugi pe niciuna dintre acestea în lista ta de prieteni, apasă pur și simplu butonul Continuare pentru a trece la următorul pas al procedeului de înscriere. Facebook-ul de pe Smartphone Klif s-a blocat l-am lăsat aşa în schimb Facebook-ul de pe computer a revenit la normal. Chiar daca sunt mai multi utilizatori care folosesc acelasi calculator, este posibil ca Facebook sa i se para ca este infestat doar unul din conturi, si blocheaza accesul la acel cont pana verifica de virusi calculatorul. Precizez ca nu am adresa de mail, doar telefon mobil.

Next

Crearea unui cont nou pe Facebook

facebook cont nou

De pe telefon iti creezi un cont pe Facebook folosind ca nume de utilizator numarul de telefon, si o parola aleasa de tine. Poți confirma adresa de email dând click pe Confirmă acum, sau accesându-ți contul de email și apăsând butonul Confirmă-ți contul: Ca urmare a confirmării adresei de email vei fi redirecționat spre contul propriu pe care tocmai ți l-ai creat în rețeaua de socializare. In momentul acela ai deja un cont. Ce trebuie să știi pentru moment, în caz că nu cunoșteai acest lucru deja, este că și că așa va rămâne, prin urmare, nu ai de ce să-ți faci griji! Ce trebuie să știi înainte de a decide ce informații vei introduce în formular e că folosind date false ori porecle vei fi mai greu de găsit pe Facebook, dar poate că asta îți și dorești. In speranta ca ma veti ajuta,va multumesc anticipat. A doua zi de la primirea mesajului contul mi a fost dezactivat,mi am facut un cont nou pe care l am folosit o zi si ce sa vezi…mi l au dezactivat si pe asta.

Next