Indisk mad ølstykke. Curry Away, Ølstykke

restauranter Ølstykke

indisk mad ølstykke

Hver måned skifter køkkenchefen månedens menu. Vi har samlet de bedste opskrifter på lækre indiske retter, der smager, som var du der selv. Det kan betyder, at I ikke kan få thai mad til den tid man ønsker, hvis man ringe op en halv time før. Vi sætter en stor ære i vores madlavning, og bruger udelukkende friske kvalitetsråvarer. Hvis De ønsker en hyggelig aften med italienske specialiteter og en god atmosfære, er De altid velkommen i vores restaurant. Vi har et bredt udvalg af specialiteter i vores hyggelige restaurant.

Next

restauranter Ølstykke

indisk mad ølstykke

Vi arrangerer alle slags fester, og har også mad ud af huset. Du kan eksempelvis få bragt din mad ud af huset, hvis festen skal holdes hjemme i haven. Det indiske køkken er kendt for stor variation og passer derfor til enhver smag. Derudover efter aftale Du skal selv komme tilbage med skåle, fade, foliebakker, termokasser og lign. Aktiviteter og events på Ølstykke Kro Vi har lejlighedsvis åbent for forskellige events se mere under Events Ølstykke Kro har ikke åbent til a la carte, men vi har åbent for selskaber hver dag. Kalvefilet med gorgonzolasauce eller svampesauce Små stegte kartofler Pastasalat med pesto, tomater og frisk mozzarella Bønnesalat med soltørrede tomater, cherry tomater, rødløg, agurk og krydderurtedressing.

Next

Ægte italiensk restaurant i hyggelig omgivelser

indisk mad ølstykke

Om du er til italiensk, mexicansk, kinesisk eller indisk mad; om det skal være romantisk eller børnevenligt eller catering til festen - der er frit valg på alle menuer. Pyntet med druer og grønt Små grønne vafler med røget laks, syltede rødløg og rygeostecreme Dadler med bacon Hjemmelavede kyllingenuggets med hjemmerørt barbecuesauce Små krydrede kødboller i tomatsauce Pesto og parmesanbrød Koldhævede rustikke flutes med smør Pris pr. Vi ser frem til at byde dig og dine gæster velkommen i vores hyggelige lokaler på Ølstykke Kro. CurryAway inviterer til opdagelse af en rig kulinarisk arv, som har udviklet sig gennem århundreder i det gamle Indien. Så har du mere tid til at pynte op og gøre klar til dine gæster. Det er vigtigt for os, at vore gæster alle har følelsen af virkelig at have fået noget for pengene. Der er aldrig langt til at få stillet sulten, uanset hvor du befinder dig.

Next

restauranter Ølstykke

indisk mad ølstykke

Husk i øvrigt at mange caféer serverer brunch, morgenmad og frokost hele ugen. Catering Skal du holde fødselsdag, reception, konfirmation, barnedåb eller anden fest og har du lyst til at byde dine gæster på indisk mad, er du kommet til det rette sted. Curry Away byder på en spændende spiseoplevelse, og er et sted vi godt kan lide at hente mad fra en gang imellem, selv om det ligger 20 minutters kørsel fra os. Søgeord: CurryAway, Indisk, Pakistansk, Take Away, Spisested Tilføjet d. Vores kokke genskaber nogle af de utallige køkkener der findes i dette vidtstrakte område, som i dag omfatter Pakistan, Indien og Bangladesh. Hermed vil vi helst have maks.

Next

Chicken Tikka Masala / Indisk curry med kylling

indisk mad ølstykke

Hvis du vil have det afhentet, finder vi ud af dette. Leveringspriser: 0 til 5 km 50 kr. Koldhævede rustikke flutes med smør Dessert: Tiramisu Pris pr. Det er også fordi vi tilbereder vores ting i begrænset mængde da vi følger situationen fra dag til dag. Vi leverer mad af høj kvalitet til alle slags arrangementer.

Next

Curry Away Menu i Ølstykke

indisk mad ølstykke

Det er muligt at holde bruncharrangement i Ølstykke Kros lokaler for 185 kr. Vi leverer dagligt eller ugentligt til vores kun. Du kan blandt andet også blive meget klogere på, hvordan du laver dine helt egne naanbrød. Mange af disse ingredienser og teknikker er at genfinde i vores retter. Maden var færdig til tiden og der var rigeligt til pers. Portionerne er store og er også lækre på andendagen. Smagene var til stede i retterne, men tilbehør ris var tørre og kyllingen var også tør og over tempereret i de 3 retter med kylling.

Next