Lugt fra skeden efter menstruation. Menstruation

Blødning efter overgangsalderen

lugt fra skeden efter menstruation

Jeg troede faktisk at det var normalt, indtil at jeg læste en artikel om et eller andet om det. Denne blanding medfører, at ph-værdien stiger, så sekretet ikke længere er syrligt. Hvis udladningen ikke bliver lysere, opnår de desuden en afstødende putrefaktive lugt - hurtigst muligt til lægen. Stress og hormonelle forhold, som f. Det bærer dog visse farer, som er forbundet med en risiko for kvindernes sundhed. Gelen indeholder det naturlige aktiv Tea Tree Oil, som ud over at være antibakteriel og -septisk også giver masser af fugt til dit intimområde.

Next

Ildelugtende blod efter fødsel — 6 gynækologi not

lugt fra skeden efter menstruation

Smerter i underlivet, udflåd fra skeden og pletblødninger samt feber er tegn på underlivsbetændelse. I det følgende besvares ofte stillede spørgsmål om menstruation Kan du svømme under menstruation? For at slippe af med lugten er det nødvendigt at blive undersøgt og gennemgå en behandling, der er ordineret af en gynækolog. Normalt har udflåd en sur pH-værdi, men det kan ændre sig i forbindelse med din menstruationscyklus, og når det sker, kan lugten i underlivet ændre sig. Hvis du oplever symptomer, som ikke er normale. En kraftig og grim lugt fra skeden kan være din krop, der fortæller dig, at der er noget galt. Ja — du er nemlig ikke den eneste! Alle kvinder har i perioder en øget mængde udflåd, men det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor meget udflåd hun accepterer, inden hun søger læge. Det gælder netop for asparges, men også hvidløg, løg og broccoli kan give skeden en knap så charmerende duft.

Next

Lugt fra skeden

lugt fra skeden efter menstruation

Menstruationen styres af , som sætter gang i modning af et æg i. Med venlig hilsen Erik Fangel Poulsen Speciallæge i gynækologi. Hver gang forbereder livmoderen sig til at modtage ægget. Ydermere viser andre undersøgelser, at prøvens kvalitet slet ikke er god nok — ubrugelig — i op til halvdelen af tilfældene. En sådan cyste vil kunne ses på scanning.

Next

Lugt fra skeden

lugt fra skeden efter menstruation

Denne patologi kan naturligvis helbredes ved at kontakte en god urolog eller gynækolog. Lægemidlet anbefales ikke til brug i endometriose og østrogenafhængige neoplasmer. Lægemidlet bruges om natten, en gang om dagen, i 1-3 dage. Dette betyder også at skeden naturligt lugter en smule. Dette er en kur, der genopretter pH-balancen i skeden, hvilket medfører at generne forsvinder og dermed giver dig øget velvære. Det er almindeligt, at din periode er uregelmæssig i de første og sidste år.

Next

Menstruation

lugt fra skeden efter menstruation

Giv skeden luft til at ånde, så der ikke danner sig lugtende bakterier i området. Læs mere om hvad du skal gøre hvis du eller kontakt din egen læge hvis du er tvivl om noget. For at klarlægge årsagen til lugten af jern og blod, skal du konsultere en gynækolog. De er begge en bakterieinfektion i underlivet, som kan give lugt fra skeden. Bakteriel ubalance kan behandles med mælkesyrebakterier i form af naturlægemidlet Vivag® female vaginalkapsler. Virkningsmekanismen skyldes direkte pessarer dyb fordeling af aktive stoffer i vævene, hvilket bidrager til den hurtige destruktion af patogenet, lindring af inflammation og komme af de ubehagelige symptomer.

Next

Lugtende skede

lugt fra skeden efter menstruation

Ligeledes er den rig på den gode mælkesyre som sikrer, at den sarte hud ikke udtørrer eller irriteres. Derfor er det vigtigt, at man sørger for regelmæssige kontrolbesøg hos en gynækolog eller hos sin læge — især hvis man er seksuel aktiv. Almindeligvis vil du blive stillet en række spørgsmål om dine symptomer og vil måske blive henvist til en gynækolog eller få foretaget nogle tests, således at en diagnose kan stille. I det normale sekret opretholdes balancen mellem de forskellige mikroorganismer. Hvis du har fulgt Hanne Brix Westergaards råd, og det stadig lugter i dit underliv, bør du tage kontakt til din læge. Spørg din læge, på apoteket, hos Matas eller i din helsekostbutik.

Next