Ralliradio plus. Ralliradiossa suora lähetys lähdöstä maaliin

WRC: Suomen MM

ralliradio plus

Rallin yhdeksännellä erikoiskokeella suomalainen oli jo tyytyväinen autoonsa. Studiokuvien lisäksi tarjolla on kuvallisina myös perinteiset erikoiskokeiden maalihaastattelut, varsinaista ajokuvaa erikoiskokeilta, sekä erillisiä Ralliradion lähetysvirtaa täydentäviä kuvallisia haastatteluita ja analyysejä. Kiekkolähetys oli nimeltään Hurrikaani Hoki ja selostajana toimi. Ralliradio Plus tuo maailman parhaan ralliradion kaiken kansan nähtäville. Jukeboksia hyödynnettiin myös Luurijukeboxissa, jossa kuuntelijat pystyivät puhelimella valitsemaan radiosta iltaisin ja öisin tulevia kappaleita. Radioaseman toimituksen tilat ja studio olivat alussa Jyväskylän sijaitsevan Vesilinnan kellarissa.

Next

WRC: Suomen MM

ralliradio plus

Myynti ja hallinto toimivat Kauppakadulla vanhassa Tiilitalossa. Eväste on dataa, jota säilötään käyttäjän laitteelle. Se on suurin lukema nykymuotoisen reitin aikakaudella. Suomalaiset tulevat rauhallisesti kärjen takana. Keskipäivällä lähetyksessä oli usean tunnin mittainen tauko. Selostukset kuitenkin palasivat Radio Jyväskylälle jo seuraavaksi kaudeksi, jolloin selostajana toimi yhden kauden Anssi Ritari, ja vuosina 2008—2014 pelejä selosti Timo Lievemaa. Alkuperäinen Radio Jyväskylä hiljeni 31.

Next

Mediainfo

ralliradio plus

Upeita erikoiskokeita ja uskomaton maaliintulo Ruuhimäen Power Stagella. Myöhemmin lähetysaikoja venytettiin iltoihin, viikonloppuisin jopa aamuyön tunneille. Osoite: Sokos Hotel Alexandra alakerran Vallesmanni-kokoustila , Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä, Finland Akkreditointien noutopiste avoinna: Ti 30. Jyväskylä Paviljonki Kilpailukeskus ja huoltoparkki Messukatu 10, 40100 Jyväskylä Avoinna: Ti 30. Tarkat, koko nelipäiväistä rallia koskevat yleisöluvut ja taloudellinen tulos saadaan myöhemmin, kun kaikki raportit ovat palautuneet Neste-asemilta, joiden rooli lipunmynnissä on merkittävä. Samalla aseman musiikkiformaatiksi tuli rock. Erikoiskokeita selostavat Aki Laine, Timo Lievemaa ja Joni Pakarinen.

Next

Mediainfo

ralliradio plus

Midnight Hawks esittäytyy, huoltoparkki 17. Äänekoskella toimineen lopetettua Radio Jyväskylä laajensi kuuluvuusaluettaan pohjoiseen. The best rally in the world by a very long way continues to deliver on just about every level. Vuosina 2014-2018 selostajana toimi Aleksis Ärje. Suomalaiset kuljettajat ilahduttivat rallikansaa ottamalla yleiskilpailussa kakkos- ja kolmossijan, myös huippulahjakas Kalle Rovanperä voitti luokkansa näytöstyylliin. Uudistimme tarjontaa premium-tuotteella, joka saa varmasti jatkoa.

Next

Rallin MM (Yle Areena)

ralliradio plus

Rallin järjestelyt saivat vuolaasti kiitosta myös pääministeriltä ja muilta paikalla olleita tuoreen hallituksen jäseniltä sekä Olympiakomitealta, joka oli paikalla puheenjohtaja Timo Ritakallion ja toimitusjohtaja Mikko Salosen johdolla. Ensimmäisinä selostajina toimivat Veli-Pekka Turpeinen ja Anssi Kukkonen, joka selosti pääasiassa helsinkiläiselle Radio Ykköselle. Radio Jyväskylä kuului aiemmin koko alueella. Alussa lähetyksiä oli vain muutama tunti aamulla kello 6—9 ja iltapäivällä 15—18. Vuosina 2014—2016 Radio Jyväskylä kuului , ja.

Next

Mediainfo

ralliradio plus

Kerättyjä tietoja voidaan käyttää myös markkinoinnin kohdentamiseen, ja niitä voidaan jakaa kolmansille osapuolille markkinointia ja markkinoinnin kohdentamista varten. Uusi Ralliradio Plus, jossa radion verkkosivuilla oli myös runsaasti videomateriaalia, osoittautui heti suosituksi, sillä käynnistyksiä kertyi noin 800 000. Rallin järjestelyt saivat vuolaasti kiitosta myös pääministeriltä ja muilta paikallaolleita tuoreen hallituksen jäseniltä sekä Olympiakomitealta, joka oli paikalla puheenjohtaja Timo Ritakallion ja toimitusjohtaja Mikko Salosen johdolla. Samoin kuin loppuunmyyty tosifanien Rally Insider by Flying Finn Academy. Jos käytät sivustoa, oletamme, että hyväksyt käyttöehtomme. Ralliradio Plus -lähetysten rungon muodostaa Ralliradion huippuasiantunteva lähetys. Tarkat, koko nelipäiväistä rallia koskevat yleisöluvut ja taloudellinen tulos saadaan myöhemmin, kun kaikki raportit ovat palautuneet Neste-asemilta, joiden rooli lipunmynnissä on merkittävä.

Next

Mediainfo

ralliradio plus

Sosiaalisen median kanavissa oltiin myös hyvissä ajoin ennen rallia suurissa kasvuluvuissa, joista saadaan tarkemmat raportit myöhemmin. Maailmanmestaruuden jo varmistanut ranskalainen johtaa Espanjassa päätöspäivään lähdettäessä reilulla 44 sekunnilla. Syksystä lähtien Radio Jyväskylä oli jälleen toiminut paikallisena asemana, jonka sisällöt tuotettiin Jyväskylästä. Ohjelman aikana saa soittaa numeroon 014-4444 993. Ralliradion liki 60 tunnin lähetykset tuottaa noin 20 hengen tiimi.

Next