Volim te ljubavi slike. Mr. Black

SMS poruke: Volim te!

volim te ljubavi slike

Raj u mojim ocima, kao kocija, za sobom nosis moju ljubav prema tebi. Meni je lako sve što radim, jer sve što sanjam počinje s tobom. Ti si jedini razlog što s osmehom zaspim i srećan se budim! Ali ako te uspije nasmijati jednom, natjera te da razmisliš dva puta i ako prizna da je samo čovjek i da čini greške, zadrži ga i pruži mu najviše što možeš. Volim likove iz omiljenih knjiga i serija. Ukoliko imate i vi neko cveće koje bi moglo da konkuriše u ovoj galeriji podelite sa nama.

Next

Najlepše ljubavne poruke kroz slike

volim te ljubavi slike

Ja želim biti tvoj najbolji prijatelj na svijetu. Dok trljaš te lepe okice snene misliš li možda i ti na mene. Zato znaj, ne mogu ni dana bez tebe. Ako se ikad nademo, daleko od mene stani. .

Next

Najlepše ljubavne poruke kroz slike

volim te ljubavi slike

Ja samo želim da radost svakog novog jutra podelim sa tobom. Da li će vam ljubavna veza biti raj ili pakao? Sve jače osećam kako mi strujiš telom i prolaziš dušom ostavljajući neizbrisive tragove koji me svakim otkucajem srca podsećaju da postojim samo za tebe. U tuđini duša mi sada zebe, jer će jutro svanuti bez tebe! I tužan sam i ne želim nikoga da vidim, ne želim da mene vide. Pa ne bih imao ništa, kao ni sada, ali ne bih znao šta je sreća. Volim opustajuce setnje rano ujutru. U tom moru pojavljuju se i citati najvećih svetskih umova u istoriji književnosti, ali i neke porukice koje su kreativni momci ili devojke stvorili za svoje ljubavi.

Next

slike ljubavi

volim te ljubavi slike

Sad sam svakom drugom kreten, a ja se kajem. Kao da možeš odabrati ljubav, kao da to nije munja koja te iznenada pogodi, cijelog te uzdrma i zbog koje se ne možeš pomaknuti iz dvorišta. Ja bih sad da sam sa tobom, da si me odveo na mesto gde je najlepši pogled na grad, a iznad nas mesec. Volim kad se pesimista i optimista udruze. I Sunce i Zvezde i Mesec i dani i godine i sati i minuti… Sve je tako malo i beznačajno spram tebe.

Next

slike o ljubavi

volim te ljubavi slike

I uvek se tebe setim, tvojih zagrljaja, dodira, tvog daha na mojim usnama. On ti neće citirati poeziju, on ne misli na tebe u svakom trenutku, ali će ti pokloniti dio sebe za koji zna da možeš slomiti. I kada ćutimo nikada nije dosadno. Možemo pokušavati da se pridržavamo priručnika, da vladamo svojim srcem, da izgradimo strategiju ponašanja — ali sve su to koještarije. Postoje ljudi koje bih ja možda sada volio da su sjeli na avion, ili potrčali za mnom na ulici, ili me nazvali pijani u četiri ujutro jer su mi to naprosto morali reći upravo tada, i jer ne mogu za time žaliti. Volim posebne datume koji se ne zaboravljaju. Hvala ti za sve što si učinio za mene.

Next

slike ljubavi

volim te ljubavi slike

Znam samo to da bez tebe ne mogu ni trena. Večito je imala običaj da posmatra zalaske sunca. Ova poruka ima zadatak da te budi iz sna, da ti na usne poljubac spusti kad već to ne mogu ja. Još jepih ljubavnih poruka pogledajte na. Da mogu, ja bih te opet prvi put poljubio … milion puta. Sunce izlazi iz mraka kako bi pružilo novu priliku ovom svetu, i kako bi mi omogućilo da te danas mogu voleti malo više nego juče, a ipak za nijansu manje nego sutra u isto ovo vreme. Jer, savršeni muškarci ne postoje, ali uvijek postoji jedan, savršen za tebe.

Next